Nu te koop: Printable eBook ‘iPad Les voor Oma’s & Opa’s’

Het printable eBook ‘iPad Les Voor Oma’s & Opa’s’ staat voor je klaar📗! Mijn oma (88 jaar) is zó goed met haar cursus bezig, dat ik wil dat andere oma’s en opa’s hier ook profijt uit trekken.

Bekijk hier het cursusboek ‘iPad Les voor Oma’s & Opa’s’

Nu te koop: Printable eBook: ‘iPad Les voor Oma’s & Opa’s’

Voor wie?

Voor een oma of opa die een iPad heeft, het apparaat wel aan weet te zetten, maar er eigenlijk totaal niet mee overweg kan. Help diegene een handje 😊

Voorkennis?

Niet nodig! Alleen een al-ingestelde iPad.

De teksten komen van mijn website. Deze heb ik voor dit eBook zodanig herschreven, en ingedeeld, dat er qua ‘moeilijkheidsgraad’ een logische opbouw in zit. We gaan van ‘Hoe kom ik in mijn iPad’ naar ‘Hoe navigeer ik’ tot ‘Hoe stuur ik een FaceTime oproep’! We bouwen basiskennis op, en eindigen de cursusbundel met een échte opdracht, namelijk een FaceTime-oproep aan iemand sturen! Zodoende zal de ander in staat is dit allemaal zelfstandig te doen en zich hiermee zelfverzekerder voelt😊.

Onze leerling kan de cursus volledig in zijn of haar eigen tempo doornemen. De hoofdstukken zijn met vragen ingedeeld, zodat iemand zijn of haar vraag direct kan vinden in de inleiding, en het antwoord kan vinden in de lesstof.

Werp een blik op de inhoudsopgave.

Het cursusboek bevat:

62 bladzijden met 11 lessen 📗
– Geschreven in groter lettertype 14
Oefenvragen 🙋(met antwoorden)
– Een ‘voortgangsrapport’🤓, met ruimte om iets in te kleuren na het afronden van elk hoofdstuk, en al het geleerde en gedachten nogmaals op te schrijven 
Grote screenshots en kleurenfoto’s van elementen op de iPad met beschrijving 🖼️
Helder geschreven teksten in elk hoofdstuk die bijdragen aan het bereiken van het hoofddoel: FaceTimen! 🤳

Stuur het naar degene op, dan wel digitaal als PDF (het formaat dat jij krijgt), of uitgeprint en opgestuurd in een pakketje via de post! Dan krijgt diegene het in een formaat dat hij of zij gewend is: een handleiding! (Mijn oma doet de cursus in papierformaat; dit vindt zij heel fijn).

Koop het eBook in mijn online winkel op Payhip! Betalen gaat via PayPal. Na het betalen krijg je direct een PDF in je mail. Dit stuur jij naar jouw bekende op, zodat hij of zij direct met de cursus aan de slag kan gaan 😊

(Ook niet verkeerd: de eerste 5 kopers krijgen als cadeau 20% korting met de code IPADLESVOORTHUIS)

Of, als je heel eventjes geduld kunt hebben…. in juli komt dit cursusboek in een gedrukte versie uit in magazine vorm! Ik kijk hier heel erg naar uit, ik hoop jullie ook😊!

Voor de vervolgcursus zou ik graag van joú / onze leerlingen willen weten wat ik moet behandelen!